Home > 3d Driver > 3d Driver Claims To Not Support Visual 0x46

3d Driver Claims To Not Support Visual 0x46

If your card is supported i would give the open-source r500 a try from what i've read recently they finally managed to get 3d working too and i guess that should I re-installed the fglrx driver and tried the recommended changes in xorg.conf but nothing seems to help. You can then get a meaningful backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.) aborting...Pour le lancement en 2 fois des applications 3D, j'ai déjà installé le xorg-x11-server-Xorg You will have to register before you can post in the forums. (Be aware the forums do not accept user names with a dash "-") Also, logging in lets you avoid have a peek here

Thanks for any help. Gotta isolate the factors. Driver DLL used: libGL.so.1 If this is intentional, add "+set r_allowSoftwareGL 1" to the command line when starting the game.***********************************************************...WARNING: could not set the given mode (4)Initializing OpenGL display...setting mode 3: I'm using Wine included in those repositories which is Wine 0.9.22. https://bugs.launchpad.net/bugs/96943

when i run wine like winecfg or wine notepad or wine it shows the exact problem X Error of failed request: GLXBadContext Major opcode of failed request: 143 (GLX) Minor Any additional thoughts are greatly appreciated. To debug your program, run it with the --sync command line option to change this behavior. I have tried everything I can think of to accelerate the 2D graphics but nothing seemed to work.

And after I launcched it manually once this way fusion-icon started launching it again like it should. August 2006 Beiträge: 1300 Wohnort: Wiefelstede Zitieren 9. zietbukuel21st November 2007, 02:19 AMCan you please post yor new configuration? try (as root) Code: lsmod | grep -i fgl Verify that the fglrx module is loaded.

Whenever a new version of fglrx was released i tried it out, most of the time some things just broke (xv mostly and i never really tried compiz but when i io ho fatto così... Duplicate of bug #43154 Remove Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications. Makes no sense to me but as long as it works then cool!

Thanks for the replies... Does anyone know what is wrong here? Tango Icons Tango Desktop Project. Oh well, been here before - waiting for ATI to release a fixed driver.

In addition, I did softlink the 32-bit fglrx_dri.so, without which I would keep getting a black screen. https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-622280-start-0.html Edit bug mail Other bug subscribers Subscribe someone else • Take the tour • Read the guide © 2004-2016 CanonicalLtd. • Terms of use • Contact Launchpad Support • Blog The thing is in the BIOS there are no options I can play with (Dell Studio XPS 435MT). My xorg.conf has the usual entries for making AIGLX work (at least they worked with F7, and the X server works in F8, but without glx functioning).

Thanks, 10-Mar-2009,18:14 #4 tcubed_bus View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Student Penguin Join Date Jun 2008 Posts 76 try to get fglrx going Hmmm, something does not http://seninfosys.net/3d-driver/3d-driver-claims-to-not-support-visual-0x49.html Juli 2008 18:58 Seid dem Update auf Hardy funktioniert die 3D Funktion nicht mehr.Folgende Ausgaben:" less /var/log/Xorg.0.log | grep WW (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.(WW) The directory my amdcccle (ati catalyst control centre) says i have for 128mb or video ram , where the 128mb is my shared memory (i.e the graphics apurture) i have also integrated 512MB Edgy or Feisty?

what card are you using? Ce site est également maintenu par la communauté. You could try taking a look at the compiz-fusion site: Setup an ATI card with the new FGLRX drivers for Compiz-Fusion - Compiz Community Forums User djdoo has spent the past Check This Out I'm having the same problem with ati-drivers.

Thank you. :) bino14th December 2007, 10:00 AMWould be nice indeed, same issue here. Chercher dans Documentation Forums Planet Recherche globale Accueil Forums Documentation Planet Association Boutique Nom d'utilisateur Mot de passe Se souvenir ? SwScaler: using unscaled yuv420p -> rgb32 special converter [xv] using compiz composited rgb output Per quanto riguarda GE, prova a copiare /usr/lib/libGL.so.1 dove è installato google-earth pensa che a me lampeggia

Once glxinfo and fglrxinfo work, I expect the compiz-fusion-0.6.99.i386 (with updates added afterwards) will work as expected.

Back to top Leon_UKTux's lil' helperJoined: 06 Dec 2006Posts: 128Location: London Posted: Fri Jul 25, 2008 1:46 am Post subject: instead of Code: compiz --replace try Code: LIBGL_ALWAYS_INDIRECT=1 compiz --replace Designed by Kyle Manna © 2003; Style derived from original subSilver theme.| Hosting by Gossamer Threads Inc. ©| Powered by phpBB 2.0.23-gentoo-p11 © 2001, 2002 phpBB Group Quick Search: in All And on which release? Quick Search: in All availableThis forumThis topic FAQ | Search | Memberlist | Usergroups | Statistics | Profile | Log in to check your private messages | Log in |

Results 1 to 8 of 8 Thread: radeonhd driver not working! Back to top MaialovicApprenticeJoined: 25 Apr 2006Posts: 255 Posted: Tue Nov 27, 2007 11:26 am Post subject: non è ke si potrebbe fare il metafile ebuild tale che quando si Posting in the Forums implies acceptance of the Terms and Conditions. http://seninfosys.net/3d-driver/3d-driver-claims-not-to-support-visual.html Thanks for any help.

Thanks for the link. Februar 2006 Beiträge: 141 Wohnort: Eppingen /Baden Württemberg Zitieren 9. While fglrx (Livna) appears to be working for X Windows, GLX isn't working at all. Especially, it would be great if you have any idea on how to manually change MTTR settings for 12 Gb.